Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

602893134

денари

500848417

денари

Запознајте се со градоначалникот на нашиот град

Фатмир Дехари – Доктор по социјални работи, сопруг и татко на три деца. Роден на 17.09.1974 год. во село Србица – Кичево.

Скромен кичевчанец за граѓаните на Кичево, неразделен дел од својот народ.
Љубезен кон сите, тој е дел од сите и во секојдневниот живот и во менаџирање на општинската институција.

Back to top