Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

368658435

denarë

309564749

denarë

48721362

denarë

Njihuni me Kryetarin e komunës së qytetit tonë

Fatmir Dehari – Doktor i Çështjeve Sociale, bashkëshort dhe baba i tre fëmijëve. Lindur më datë 17 shtator 1974 në fshatin Sërbicë – Kërçovë.

Kërçovar modest për qytetarët e Kërçovës, pjesë e pandarë e popullit të tij.
I dashur me të gjithë, ai është pjesë e të gjithëve si në jetën e përditshme ashtu edhe në
menaxhimin e institucionit komunal.

Back to top