Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Доколку сакате да дадете некоја идеја (предлог), или да пријавите проблем, да напишете поплака, жалба или пофалба, пополнете ја следнава форма

  Контакт информации на Градоначалникот

  kercova2013@yahoo.com
  045/223-001

  Контакт информации на секретарот

  aneta.nasteska@kicevo.gov.mk
  070/318-775

  Адреса

  Борис Кидрич бр.2
  6250 Кичево, Северна Македонија

  Работно време

  Понеделник – Петок: 8:00 – 16:00 часот

  Back to top