Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Aneta Nasteska

tel: 070/318-775
E-mail: aneta.nasteska@kicevo.gov.mk

Aneta Nasteska, e lindur më datë 30.10.1985 në Kërçovë, ku ka kryer shkollën fillore edhe atë të mesme. Në vitin 2009 diplomoi në univerzitetin e “Shën Kirilit dhe Metodij” në fakultetin juridik  “Justinijani  Parë” në Shkup.
Të njejtin viti punësohet  si Bashkëpuntore e re ne Komunën e Vraneshticës.

Me ndarjen e re teritoriale  të komunave dhe bashkimin me Komunën e Kërçovës, karierën e saj profesionale e vazhdon në Komunën e Kërçovës.

Pas përkryerjes  në vitin 2021 morri titullin  Udhëheqëse  e Njësisë për resurset njerëzore. Në gusht të vitit 2022, vjen në pozitën e Sekretarit të Komunës së Kërçovës.

Back to top