Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Salla sportive “Jançica” në Kërçovë do të marrë krejësisht një pamje të re. Gjatë këtij projekti do të vendoset parket i ri, do të venedosen gjithashtu edhe karrike nga të dyja anët, do të rinovohen dhomat e zhveshjes dhe ambientet sanitare,do të ndërrohet tërësisht qatia e sallës, ku do të vendosen panele fotovoltaike që do të furnizojë sallën me energji elektrike. Me këtë iniciativ salla sportive do të plotësoj nevojat për gara sportive ndërkombëtare.

Këtu janë mbajtur kampionati i Maqedonis për boks në vitin 1997,disa kampionate në gjimnastik dhe shumë gara të tjera sportive, si dhe garat ndërkombëtare të henbollit për klube me ekipe nga jashtë.

Back to top