Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Aktvendim për miratimin e Projektit urbansitik jashtë përfshirjes së planit urbanistik për ndërtime infrastrukturore

Projektit urbansitik jashtë përfshirjes së planit urbanistik për ndërtime infrastrukturore – mbindërtim të sistemit të gypëpërcjellësit të ujit – pjesa e “RBS Studençica”, ndërtimi ndarës – TEC Osllome, KK Mahmude, KK Llazorovcë, KK Cërvicë dhe KK Osllome, Komuna e Kërçovës

Back to top