Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

3 Dhjetor, dita e fëmijëve me aftësi ndryshe

Fëmijët me nevoja të veçanta janë të barabartë dhe meritojnë status të njejtë sikurse të gjithë fëmijët tjerë!

Sot 4 Dhjetor, ditë pune bashkë me drejtorët Bekimin dhe Sadikun në shkollën e qytetit patëm një vizitë për të përkrahur dhe mbështetur fëmijët me aftësi ndryshe.

Çdo fëmijë është një lule, të gjithë së bashku e bëjnë botën një lulishte të bukur!

Jam në mes Jush,
Jam ndryshe,
Jam i barabartë!

Back to top