Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Përmbyllet viti 2023 me vizitat në institucionet më relevante dhe përgjegjëse në qytet

Vizitë heronjëve të punës!

Mjekët
Zjarrfikësit
Policët
Shërbimet komunale

Nga bisedat që zhvilluam u informuam që kalojmë një natë pa probleme serioze.

Mbarësi dhe suksese për të gjithë Ju në vitin 2024!

Back to top