Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

2023 година завршува со посета на најрелевантните и најодговорните институции во градот

Посета на сите херои на работата!

Доктори
Пожарникари
Полиција

Од разговорите што ги водевме, не известија дека поминуваме една ноќ без сериозни проблеми.

Среќна и успешна 2024 година на сите вас!

Back to top