Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim për zbatimin e shqyrtimit publik

Njoftohen qyetarët e Komunës së Kërçovës dhe institucionet kompetente se organizohet Shqyrtim publik për Projektit urbansitik jashtë përfshirjes së planit urbanistik për ndërtime infrastrukturore – mbindërtim të sistemit të gypëpërcjellësit të ujit – pjesa e “RBS Studençica”, ndërtimi ndarës – TEC Osllome, KK Mahmude, KK Llazorovcë, KK Cërvicë dhe KK Osllome, Komuna e Kërçovës.

Shqyrtimi publik do të zgjasë 15 ditë, në periudhën nga dt. 23.04.2024 deri më dt. 15.05.2024

Back to top