Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Shkolla fillore “Faik Konica” ishte për vizitë në institucionin e Komunës së Kërçovës

Fëmijët janë gjithmonë simbol i bashkëjetesës së përjetshme të dashurisë dhe detyrës!
Fëmijët janë gjykatësit tanë të ardhshëm!
Energji e bukur!
Mos të harrojmë se fëmijët pasqyrojnë llojin e kujdesit që ata marrin!
Faleminderit shkolla fillore “Faik Konica”.

Back to top