Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim

Të nderuar qytetar,

Me vendim të kryetarit të Komunës së Kërçovës z.Fatmir Dehari, kemi nderin që nëpërmjet kësaj shkrese edhe oficialisht t’ju njoftojmë se nga dita e Hënë 22.04.2024, administrata e Komunës së Kërçovës do të jetë funksionale tashmë në objektin e ri i cili ndodhet në lokacionin e ish Armatës së RMV.

Të gjitha kërkesat dhe detyrimet tuaja si qytetarë nga dita e hënë t’i adresoni në objektin e ri Komunal.

Me respekt,
Kryetar Fatmir Dehari

Back to top