Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување

Почитувани граѓани,

Со одлука на градоначалникот на општина Кичево, г-дин Фатмир Дехари, ја имаме честа преку овој допис официјално да ве информираме дека од понеделник 22.04.2024 година администрацијата на општина Кичево ќе биде преселена во новиот објект кој се наоѓа на локацијата на поранешната Армија на РСМ.

Сите ваши барања и обврски како граѓани упатете ги од понеделник до новиот Општински објект.

Со почит,
Градоначалник Фатмир Дехари

Back to top