Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Vjeshta e dytë

Manifestimi i organizuar nga SHF. “Sande Shterjoski” në Kalanë e Kërçovës ishte mënyra ma e mirë e mundshme për të paraqitur harmoninë dhe unitetin që përfaqëson arsimi në shkollat e Komunës së Kërçovës.

Me shfaqje, këngë, recitime nga të gjitha grupmoshat në të gjitha gjuhët e kombësive u mbajtë ky organizim i cili në fund të takimit për të pranishmit u shtrua një koktej me ushqime tradicionale të përgatitura nga prindërit e fëmijëve.

manifestimin e mbajtur Drejtori i shkollës Bekim Jusufi, përshëndeti të gjithë të pranishmit dhe ftoi Kryetarin e komunës z Fatmir Dehari të përshëndesi të pranishmit i cili përgëzoj për aktivitetin e orzanizuar me gërshetime të kulturave të ndryshme.

Back to top