Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Dy shkollat e mesme në Komunën e Kërçovës “Drita” dhe “Mirko Mileski” vitin e ardhshëm shkollorë do të kenë pamje komplet të re

Rekonstruim i të gjitha reparteve shkollore
Pamje me kushte bashkëkohore
Kujdese maksimal për arsimin

Back to top