Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Двете средни училишта во општина Кичево „Мирко Милески“ и „Дрита“ од следната учебна година ќе добијат сосема нов изглед

Реконструкција на сите училишни одделенија
Современи услови
Максимално се грижиме за образованието

Back to top