Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Fundjavë e përgjithshme

Një Fundjavë ndryshe,

Sot Komuna e Kërçovës në bashkëpunim me kompaninë “MAN and MOUNTAIN”. Organizoi aktivitet per pastrimin e qytetit.

Nën moton “Fundjavë e përgjithshme” u morr iniciativa nga të punësuarit në Komunë që në teren të pastrohen të gjitha mbetjet dhe në një mënyrë të japim mesazhin për senzibilizim të të gjithë qytetarëve të mos hudhin mbeturina pa vend, njëkohësisht të ngrihet edhe vetëdija që të kemi një qytet sa më të pastër.

Back to top