Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Генералка викенд

Поинаков викенд,

Денеска Општина Кичево во соработка со компанијата „MAN and MOUNTAIN“ организиравме активност за чистење на градот.

Под мотото „ГЕНЕРАЛКА“ со иницијатива на вработените во општина се презеде иницијатива да го исчистат целиот отпад на терен и на некој начин да ја рашират пораката да се сензибилизираат сите граѓани да не го фрлаат своето ѓубре на местота кај што не треба, се со цел за да имаме по чист град.

Back to top