Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Јавен оглас

Изградба на 30 станови во „Иванидол“ во Кичево

Подолу го имате линкот за тендерска документација

https://drive.google.com/file/d/1eSb1SpBYTvt4IRTS2YOcAMK2d0qm7azS/view?usp=sharing

Back to top