Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Патот во село Длапкиндол со сосема нов изглед

Изградба и проширување на главниот влез во село Длапкиндол

Целосно проширување на патот од влезот на селото до општиот дел на џамијата

Back to top