Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Rruga në fsh.Llapkindol me pamje tërsisht të re

Ndërtimi dhe zgjerimi i hyrjes kryesore të fsh.Llapkindol

Zgjerim komplet të rrugës nga hyrja e fshatit deri te pjesa e përgjithshme e xhamisë

Back to top