Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Нов изглед и современи услови во гимназијата „Дрита“ и „Мирко Милески“

Посвета на учениците, просветните работници на нашата иднина.
Проектот се реализира во соработка со Министерството за образование. Човекот меѓу ретките што подаде рака за поддршка, министерот Јетон Шаќири. Ти благодариме Јетон што остави отпечаток во нашиот град.

Back to top