Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Pamje e re në brendësi dhe kushte bashkëkohore në gjimnazin “Drita” dhe “Mirko Mileski”

Përkushtim për nxënësit,arsimtarët e të ardhmen tonë.
Projekt i realizuar në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit. Njeriu ndër të rrallët që zgjati dorën e mbështetjes, Ministri Jeton Shaqiri. Faleminderit Jeton që le gjurmë pune në qytetin tonë.

Back to top