Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Изградба на локалниот пат кој го поврзува градот Кичево, поточно од Бичинци – Мамудовци до селата Гарани, Шутово, Премка

Со висок интензитет и според предвидената динамика заврши првата фаза од инвестицијата на овој пат, користејќи ги сите механизми потребни за овој патен правец да биде една од главните артерии што ќе го поврзува градот со селата кои ги споменавме погоре.

Back to top