Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Заврши асфалтирањето на патот во село Гарани

Заврши асфалтирањето на патот во село Гарани, патот кој го поврзува долниот дел на населбата Љокаче со горниот дел од селото и џамијата.

Општина Кичево продолжува со реализацијата на проектите предвидени со буџетот за 2023 година.

Back to top