Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Завршени работи на некои важни и неопходни локации за граѓаните

Изградба на атмосферски канал и санација на патот во с.Гарани
Асфалтирање на дел од паркингот и патот во близина на централното основно училиште на градот
Санација на сокаците во населба Карпош

Back to top