Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Debat publik për propozim Buxhetin e vitit 2023

Komuna e Kërçovës dhe kryetari Fatmir Dehari, sot në bashkëpunim me bashkësitë lokale, Organizatat joqeveritare dhe përpara mediave në një debat konstruktiv dhe transparent shpalosi strategjinë dhe propozim Buxhetin Komunal për vitin 2023.

Kryetari Fatmir Dehari, në fillim të takimit elaboroi projektet e realizuara të viti 2022, ku më pas shpalosi Buxhetin bazë për vitin 2023 dhe projektet tashmë të siguruara dhe priten të realizohen në vitin 2023!

Në fund të takimit ju dha e drejta e parashtrimit të kërkesave dhe vlersimit të punëve të arritura deri më tani qytetarve të pranishëm në këtë takim me qëllim që idetë, kërkesat dhe pritshmëritë e tyre të inkorporohen në Buxhetin e vitit 2023 i cili pritet të kaloj në seancën e rradhës të këshillit komunal për t’u aprovuar.

Back to top