Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Urime 8 Marsin!

Për nder të 8 Marsit, Ditës Ndërkombëtare të Gruas dëshiroj të përcjellë urimet më të përzemërta për nënat, motrat, gjyshet, vajzat dhe gratë tona.
Uroj që barazia dhe harmonia të mbizotrojë në çdo familje.
Urime 8 Marsin!

Back to top