Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Punime gjithandej

  • Trotoare
  • Kanali atmosferik i shëndrruar në vendkalim për këmbësorë
  • Kënde lojërash dhe gjelbërim
  • Rrugë dhe vendkalime të reja nëpër fshatra
Back to top