Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Sot, shkolla qendrore e qytetit ishte për vizitë në institucionin e Komunës së Kërçovës

Nxënësit në prani të mësueseve dhe kolektivit të shkollës në prag të festave të fundvitit vizituan Komunën e Kërçovës ku u njoftuan nga afër me punën dhe relevancën institucionale që ka komuna si institucion.

Kryetari Fatmir Dehari, falenderoj udhëheqësinë dhe stafin e mësueseve për punën dhe përkushtimin që bëjnë në ngritjen dhe nivelin arsimor në këtë shkollë dhe njëkohësisht i inkurajoj duke i motivuar që në të ardhmen këto fëmijë të jenë bartësit dhe prijësit e institucioneve në vend.

Back to top