Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Fundjavë e përgjithshme

Të shtunën 18.05.2024, 10:00h
Njoftohen të gjithë të punësuarit e administratës se Përpara objektit të Komunës së Re, do të bëhet grumbullimi për iniciativën e ndërmarrë.
Pjesmarrja është e obligueshme!

Nën moton “Fundjavë e përgjithshme”

Komuna e Kërçovës në bashkëpunim me kompaninë “MAN and MOUNTAIN” nënshkroi memorandum bashkëpunimi për realizimin e iniciativës për pastrimin e qytetit që do të organizohet në fundjavën e dytë të muajit Maj.

Ky projekt organizohet në nivel shteti në të gjtha qytetet e RMV dhe do të zgjasi deri në vitin 2031.

U bëjmë thirrje të gjithë qytetarve , shkollave, Çerdheve, OJQ, firmave dhe pensionistëve të qytetit t’i bashkohen kësaj incicative për pastrimin e qytetit tonë.

Çdo gjë do të jetë e organizuar në nivelin e duhur me numër të caktuar të pijeve, dorëzave dhe çantave për pastrim nga ana e organizatorit.

Back to top