Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gjatë kësaj jave edhe ditës së sotshme janë realizuar asfaltime dhe ndërtime të rrugëve nëpër disa fshatra

Investimet në infrastrukturën rrugore skan të ndalur në komunën tonë.

Përfundon asfaltimi i III- segmenteve rrugore në fsh.Kollarë.

Gjithashtu sot është bërë asfaltimi i rrugës në fsh.Sërbicë kërkesë e kahmotshme e qytetarëve të kësaj ane.

Kanë filluar punimet për ndërtimin e rrugës me bekaton në fsh. Mahmude.

Ndërtimi dhe Asfaltimi i rrugëve dhe rrugicave nëpër fshatrat e Komunës së Kërçovës janë realizime dhe zotime të parapara në buxhetin e promovuar Komunal për vitin 2023.

Back to top