Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Средба со нашите сонародници од дијаспората

Одговорноста и транспарентноста за досегашната работа и постигнувања, како и плановите за во иднина, беа во фокусот на средбата. Преку деталното размислување, прашања и одговори успеавме да ги заокружиме и информираме присутните, со посебен акцент укажуваме на реализација на проекти од витално значење за граѓаните. Заедно со министерот за економија Крешник Бектеши информиравме за постигнувањата на ниво на локална самоуправа и власт во РСМ.

Back to top