Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Честит 8 Март!

Во чест на 8 Март, Меѓународниот ден на жената, би сакал да упатам најсрдечни честитки до нашите мајки, сестри, баби, ќерки и сопруги.

Посакувам во секое семејство да владее еднаквост и хармонија.

Честит 8 Март!

Back to top