Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Улица „Мехмед Мехмеди“

Пат многу важен, како за жителите од населбата, така и за функционалноста на патниот сообраќај.

Од подвозникот до населбата Раштани до автопатот пристап до Скопје, сега со отстранувањето на бараките што го узурпираа јавниот имот, добива нов изглед!

Проширување и асфалтирање, паркинзи, како и детско игралиште!

Финишот секогаш ја разубавува работата, додека резултатот и дава поголема тежина.

Back to top