Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Стадион „Братство“

Дека стадионот „Vëllazerimi“ е сопственост на љубителите на спортот докажува трудот и посветеноста што ја прави Општина Кичево, која со сите работни капацитети се грижи за одржување на градскиот стадион.

– Тампонирање на предниот дел на стадионот
– Подготовка на зелениот терен
– Изградба на соблекувални
– Подготовка на проектот со цел ова место да стане главен рекреативен спортски центар за младите од Кичево.

……….Се грижиме……..

Back to top