Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Средба со директорот на Агенцијата за рурален развој во земјоделството

Денеска во просториите на Општина Кичево гостин ни беше директорот на Агенцијата за рурален развој во земјоделството г-дин Ремзи Абдулаи.

Во рамките на средбите во руралните општини, следна средба беше посетата на Општина Кичево.

Заедно со директорот и претставникот од Општина Кичево одржавме средба со земјоделците и сточарите, ја изразивме нашата поддршка за процесот на аплицирање и информации за процедурите за аплицирање. Исто така понудивме поддршка и помош за време на аплицирањето.

Оваа средба беше корисна за сите, особено за присутните, нудејќи можност за поддршка и услуга во секое време.

Back to top