Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Реконструкција на улица Ужичка во завршна фаза

Реконструкцијата на улица Ужичка, во завршна фаза.
Изградбата на патот од Раштанската џамија, покрај пругата до патот Крушино, со европски стандарди.
После 10 дена ќе ја имаме сета функционалност на еден вид булевар во овој дел!

Back to top