Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Придонесете со вашите предлози за буџетот на Општина Кичево за 2024 година

Учество во изготвувањето на Буџетот на општината за 2024 година

Почитувани,

Општина Кичево ве известува дека ги започна активностите за изработка на Буџетот на општината за 2024 година.

Во овој контекст, имајќи ја предвид потребата и начинот да се биде потранспарентен и да се вклучат сите во овој процес, ги повикува сите:

  • Граѓани
  • Месни заедници
  • Здруженија
  • Невладини организации
  • Медиумите и сите други јавни институции да се приклучат и во писмена форма преку
    идеи, предлози и проекти да ни ги понудат истите и оние кои ќе бидат во интерес и корист на граѓаните ние како институција го правиме нивниот избор за да се вградат во буџетот за 2024 година.

За предлози, идеи и ваш интерес, ве повикуваме да ни пишете во формата претставена подолу на платформата дизајнирана од Општина Кичево.

    Back to top