Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Потпишување на меморандум за соработка за реализација на проектот за топлинска изолација на фасадата на ОУ „Милто Гурра“

По дизајнирањето на проектот за топлинска изолација на фасадата на ОУ „Милто Гурра“ и успешното аплицирање во УСАИД, денеска потпишавме Меморандум за соработка за реализација на овој значаен проект.

Back to top