Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Посета на учениците од IV година од ОСУ „Дрита“

Група ученици од IV година во ОСУ „Дрита“ во Кичево, пред неколку дена имаа научна посета по предметот Филозофија во Атина.

На чело со проф. Арјета Зеќири денеска ја посетија Општина Кичево и го претставија одличниот филмски проект што го реализираа самите ученици.

Успех и среќа во вашите студии.

Back to top