Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Покана за учество на јавна презентација на нацрт Инвестициски план за забрзана транзиција од јаглен – Кичево

На 12.12.2023 (вторник) со почеток во 14:00 часот во Хотел Кичево ќе се одржи презентација на Стратегијата за забрзана транзиција на регионите во Македонија зависни од јаглен.

Back to top