Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Поинаков викенд

Денеска Општина Кичево во соработка со компанијата „MAN and MOUNTAIN“ организира активност за чистење на градот.

Под мотото „ГЕНЕРАЛКА“ со иницијатива на вработените во општината се презеде иницијатива да го исчистат целиот отпад на терен и на некој начин да ја рашират пораката да се сензибилизираат сите граѓани да не го фрлаат своето ѓубре на местата кај што не треба, се со цел за да имаме почист град.

Back to top