Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Новоизбраниот советнички состав во општина Кичево ја одржа конститутивната седница

Новоизбраниот советнички состав во општина Кичево ја одржа конститутивната седница на која првично беше формирана Комисијата за верификација на мандатите, Комисијата за мандатни прашања и беше избран претседател на Советот на општина Кичево.

Скендер Џабири од редовите на советниците на ДУИ ќе претседава со Советот на општината во следниот четиригодишен мандат. Тој за прв пат е член на Советот на општина Кичево и најави транспарентно работење на новиот состав на советници, посветувајќи се на потребите и барањата на граѓаните за донесување одржливи одлуки од витален и развоен интерес.

Среќно и успеси!

Back to top