Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Продолжуваат работите за изградбата на стадионот на фудблскиот клуб Зајаз

Продолжуваат работите за изградбата на стадионот на фудблскиот клуб Зајас

Градоначалникот Фатмир Дехари денеска во присуство на заменик директорот на Агенцијата за млади и спорт, г-дин Билали, одблиску изврши увид на работата кои се случуваат на стадионот Зајас.

Од теренските работи јасно е дека овој проект ќе се финализира според предвидениот план и динамика!

Back to top