Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување

Општина Кичево ќе подели ваучери во вредност од 1000 денари за сите основци кои се запишани во прво одделение оваа учебна година.

Учениците ќе можат да ги искористат ваучерите за набавка на училишна опрема, во субјектите наведени на самиот ваучер.

Децата ваучерите ќе ги добијат првиот ден на училиште каде што ќе посетуваат настава.

Back to top