Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување

Почитувани граѓани, претседатели на месните заедници, невладини организации, медиуми!

Ве покануваме да учествувате на 16.12.2022 петок во 14:00 часот, во ресторанот Арабела, каде што ќе можете да ги доставите вашите барања како Месна заедница, за заедно да ги вклучиме во предлог-буџетот на општината за 2023 година.

Целта на јавната расправа е транспарентност, отчетност и интерактивен начин присутните да бидат известени, да ги предложат своите барања и програми кои можат да се вклучат во стратегиите на општина Кичево за Буџетот за 2023 година.

На следниот линк можете да го најдете предлог-буџетот за 2023 година

Предлог буџет 2023

Back to top