Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Градски плоштад

Ова место не обединува, ова e место кое не радува и не инспирира, но пред се ова e место кое заслужува уште повеќе и да биде поубаво!

Безбедно и полека го добива изгледот што го заслужува.

Некои слики од делата на кои се прикажани теренските работи!

Back to top