Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Вториот булевар на градот влегува во завршна фаза

Патот од болницата во правец на општината кон магистралата полека го добива вистинскиот изглед.

Во рок од две недели ќе биде комплетен со сите потребни предупредувања и европски стандарди.

Back to top