Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Патот што ги поврзува селата Грешница-Длапкиндол сега е целосно завршен

Патот што ги поврзува селата Грешница – Длапкиндол сега е комплетен.

Патот со должина од 1000 метри и ширина од 3,5 метри е проект финансиран од Светска банка во соработка со општина Кичево.

Продолжуваме да работиме на реализација на значајни проекти за нашите граѓани.

Back to top